שאלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/02/2020 | 00:49 | מאת: אנונימית

שלום. בת 30. בריאה בד"כ. בארבעה ימים האחרונים התחתונים שלי רטובים בצבע חום חלש. אני לא יודעת אם זה מהפות או השופכה... אבל ממש רטוב... כאילו פספסתי צבע חום חלש. השאלה שלי האם קשור ל- יש לי פצע קשה ריפוי בין העכוזים כבר יותר משנה. לפני כמה ימים שפכתי כמות אבקת נס קפה לפצע כדי לזרז ריפוי. לצערי לא רק שלא זרז, מרגישה החמרה וכאבים... שטפתי את הפצע מלא מאז... אבל הוא מתעמק ומכאיב ומפריש יותר... בגלל שאני לא רואה את הפצע לא יודעת אם כל הנס קפה יצא... לא הלכתי להיבדק כי אני לא יודעת איך לספר את מה שעשיתי לרופא פצע... ואם בכלל לספר... בסמיכות למה שעשיתי התחילו לי ההפרשות המוזרות... חוששת שעשיתי נזק והחום החלש זה דם שיוצא לי מאיפשהו... ההפרשות האלו הן לא מאזור הפצע.... אלא כאילו פספסתי שתן... ובכמות... האם לדעתך קשור? אם כן, מה זה ומה עושים? ואם לא קשור, מה זה ומה עושים? אני מתביישת ללכת לרופא.ת נשים גם... אז אם אפשר לכתוב לי דעתכם כאן בלי להפנות אשמח... תודה רבה

29/02/2020 | 21:00 | מאת: ד"ר נילי רז

יקרה מאוד חשוב לך לפנות לבדיקה אצל רופא.ה. תותרי על הבושה, ותדאגי לעצמך. לרופא.ה לא משנה בכלל. ואל תשתמשי במוצרי מזון לריפוי פצעים, אלא ביעוץ רפואי.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון