שאלה ריח

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/02/2020 | 00:59 | מאת: הדר

דר שלום, האם יש משהוא שיכול לסייע לריח לא נעים? לא משהוא חריג,אך כמו מגבון לח שמשתמשים בו לניקוי במידה ויש ריח לא נעים נאמר בבית השחי,האם יש משהוא שמותאם גם לוואגינה במידה ומקלחת היא לא אופציה באותו הרגע? תודה רבה

18/02/2020 | 22:10 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום - בגדול לא מומלץ להשתמש במגבונים או סבונים עם ריח באזור הפות ולא מומךץ לעשות שטיפות של הנרתיק (דוש). אם יש ריח חזק, מומלץ להבדק. יכול להיות שיש דלקת שדורשת טיפול . בברכה, ד״ר בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון