אמ הקאות לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/02/2020 | 10:58 | מאת: אנונימית

שלום רב , מגיל 11 אני סובלת מהקאות של 24 שעות היום אני כבר בת 23 הייתי בבתי חולים אלפי בדיקות בסוף אמרו שזה חרדות אך לאחרונה אני חושבת שזה קשור למחזור כי שמתי לב שמיד אחרי ההקאות בדרכ יום אחרי אני מקבלת מחזור , והפעם הראשונה שקיבלתי זה בגיל 11 ואת המחזור אף פעם לא בדקו מה דעתך?

15/02/2020 | 15:47 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, ייתכן קשר למחזור. מציע שתפני לרופא הנשים. במידה ולאחר נטילת גלולות לא יהיו לך הקאות, אז כנראה מדובר בתסמונת קדם וסתית. במידה ויש הקאות גם אם את לוקחת גלולות, אז אין קשר בין הוסת להקאות. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון