נטילת גלולות בהריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/01/2020 | 23:21 | מאת: חופית

היי רציתי לשאול אם יש חשד להריון בזמן נטילת גלולות האם זה מסוכן לגוף או לעובר?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום חופית - ככל הנראה, לגלולות אין השפעה טרטוגנית או מסוכנת להריון. כמובן שכדי לבצע בדיקת הריון אם יש חשש ואם חיובית, מיד להפסיק את הגלולות. בברכה, ד״ר בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון