דחיית מחזור בגלולות קלייר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/01/2020 | 23:16 | מאת: קלייר

היי רציתי לדעת איך דוחים את המחזור בגלולות קלייר? התחלתי חפיסה חדשה כבר בכדור ה25 בגלולה האדומה בחפיסה יש 28 כדורים האם זה בסדר?

14/01/2020 | 21:02 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום - קלייר גלולה קצת מסובכת - לאורך חודש של גלולות יש כל מיני שילובים/מינונים של אסטרוגן ופרוגסטרון. בגדול אם דילגת על הכדורים האדומים ופתחת ישר חפיסה חדשה את כנראה תדלגי על המחזור אבל לא בטוח. אם את מעוניינת לעשות זאת באופן יותר קבוע, אני ממליצה לשכול גלולה אחרת יותר פשוטה. בברכה, ד״ר בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון