שאלה לגבי תקינות נהריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/01/2020 | 14:46 | מאת: שיר

שלום..אני בהריון בשבוע 5+4 בבוקר היה לי דימום לא טרי יותר נוטה לחום בתוך הפרשה הלכתי לבדוק ועשו לי אולטרסאונד וראו שק הריון עם חלבון ןעובר קטן שמתאים לשבוע..אבל לא ראתה דופק ובראשון הייתי במיון ועשו לי אולטרסאונד ושם כן ראו דופק וזה היה בשבוע 5 והטכנאית אןמרת שאין מצב שראן דופר בשבוע 5 בדיוק וגם עוד רופא.. והרופא שלל אותי לעשות שוב בדיקת בטא ופרוגסטרון ועכשיו הגיעו תוצאות הבטא הראשון היה 216 בטא שני 1089 בטא שלי במיון 4300 והבטא של עכשיו 13130 והפרוגסטרון הראשום 72 והפרוגסטרון השני 51 מה אתה אומר שאין מצב שהוא ראה דופק וההריון הזה בסדר ותקין? כי מבחינת הבט הוא מכפיל אתעצמו יפה וגם מבחינת עובר שק הריון וחלמון הכל בסדר.. מה אומר? תודה

10/01/2020 | 07:15 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום שיר, בשבוע 5+0 בדרך כלל לא אמורים לראות דופק. כמו כן בשבוע 5+4. ממליץ לפנות לבדיקה בשבוע הבא, אז יהיו אמורים לראות דופק בבירור. בהצלחה! דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון