בבקשה שאלה בקשר לפוסטינור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/12/2019 | 18:39 | מאת: לי

שלום רב דר בת 28 נשואה + 2 לפני חודש קיבלתי מחזור ב 8.11 לאחר שבוע קיימנו יחסי מין והרגשתי לא מוגנת אז לקחתי יום למחרת פוסטינור קיבלתי שוב מחזור ב 19.11 דימום רציני כ 4-5 ימים ממש כמו מחזור רגיל . היום כבר 26.12 ולא קיבלתי שום מחזור לא בתאריך הישן ולא בתאריך שהתחדש עם הפוסטינור . אני נוסעת לחו"ל מחרתיים והיום לקחתי גלולת פרימולת-נור לדחיית מחזור כמובן שעשיתי בדיקת הריון ואני לא בהריון ואני בטוחה ב 99% שאין גם בלי לבדוק . יש סיכוי שהמחזור ידלג ? והאם יש בעיה לקחת כדורים לדחיית מחזור אני לא רוצה שיפתיע אותי המחזור בנסיעה . אשמח לתשובה

26/12/2019 | 22:15 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך, יש להמשיך טיפול בפרימולוט נור רוב הסיכויים שלא תקבלי מחזור כעת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון