דליפת מי שפיר או הפרשות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/12/2019 | 16:57 | מאת: גולי

היי הריון שני שבוע 17 בבוקר התעוררתי יבשה במקלחת הרגשתי כמו הפרשה יוצאת אחרי שהתנגבתי והייתי יבשה לחלוטין טפטפו לי 2 טיפות שקופות הייתה רטיבות למרות שניגבתי שוב שמתי תחתונית והיא היתה קצת לחה אחרי כמה דקות בהמשך היום השתמשתי בערכה של אל סנס מהשעה 12:00 עד 16:00 הוצאתי וחיכיתי 10 דקות והתחתונית לא שינתה צבע. שמתי תחתונית חדשה של הערכה וגם היא נקייה. בשעות האלה אני לא מרגישה טפטוף אבל כן מידי פעם מרגישה הפרשות יוצאות. כשאני מסתכלת אין צבע או מרקם על התחתונית זה מאוד מימי. מציינת שאני שותה המון מים ומתפנה המון בעקבות כך. בהריון הראשון היה לי אותו מקרה אבל בשבועות מאוחרים יותר ושלחו למיון ששם לא מצאו דליפה אלא הפרשות מרובות. האם יש סיבה לדאגה כאן או שזה מקרה של ההפרשות?

26/12/2019 | 14:32 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום רב ליתר בטחון מומלץ להבדק ע"י רופא נשים לשלילת ירידת מיים

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון