שאלה על מחזור קצר ולטרוזול

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/12/2019 | 10:27 | מאת: אנונימית

היי בת 29, שחלות פוליצסטיות. לשחתי פרימולוט נור 3 פעמים ביום למשך חמישה ימים כדי לקבל ווסת על מנת שאוכל להתחיל סבב שני של לטרוזול. אחרי כמה ימים , בשישי בערב התחילו לי הכתמות חומות של תחילת מחזור ובשבת כבר היה מחזור, יש לציין שגם מועט מאוד. בראשון כבר הסתיים. האם יום שישי נחשב יום ראשון למחזור או יום שבת? שואלת כי צריכה להתחיל לטרוזול ביום החמישי למחזור תודה

20/12/2019 | 14:45 | מאת: ד"ר נילי רז

עליך לברר עם רופא הפוריות שלך. אני בספק שמה שתארת זה מחזור, אלא כנראה רק כמה ימים לאחר הפסקת הכדורים את תקבלי וסת. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון