אין מחזור - עם התקן מירנה האם זה תקין?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/11/2019 | 07:23 | מאת: רינת

אני בת 21, שנים רבות אני סובלת מדימומים כבדים בזמן מחזור הייתי עומדת על מוגלובין 7.1 לקחתי הרבה שנים גלולות ושום דבר לא עזר. לפני כ4 חודשים הוכנס לי התקן מסוג מירנה שבתחילתו היה לי מלא דימומים. והחודש לא קיבלתי מחזור חודשי כלל. אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין כמעט באופן קבוע. עשיתי בדיקת הריון פעמיים ויצא שלילי יש סיכוי להריון למרות ההתקן? או שהפסקת המחזור נגמרה בגלל ההתקן?

27/11/2019 | 16:30 | מאת: ד"ר בני פיינר

רינת שלום, יתכן הריון בנוכחות התקן אם כי הסיכוי לכך זעום. התקן מירנה בהחלט יכול לגרום לאל-ווסת. זו תופעה מוכרת ואין בה סיכון.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון