נפיחות, גרד וגולה בנרתיק הפנימי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/11/2019 | 21:08 | מאת: יולי

היי אני בת 27, בריאה בדרך כלל, לוקחת גלולות הרמונט. כבר 4 חודשים שאני סובלת מנפיחות וגרד בנרתיק ובאיבר המין. קיבלתי מאז מספר סוגי טיפולים, כל רופא שהייתי אצלו אמר משהו אחר. אחד אמר שזה פטריה ונתן לי משחת אגיסטן חיצונית. לא עזר נתנו לי נרות אגיסטן, משחה וגינילית( לא עזרו). רופא נוסף אמר שזה אלרגיה ונתן לי משחה סטרואידית ( גם הטיפול הזה לא עזר). רופאה נוספת עשתה לי בדיקת פאפ שיצאה תקינה, נמצאה פטרייה בנרתיק, היא נתנה לי גם טיפול לפטריה( כדור אחד שלוקחים ומשחה) לא עזר שוב. כל הזמן הזה הנפיחות רק מחמירה ובמישוש פנימי עם האצבע אני מרגישה גולה גדולה ממש שלא הייתה שם בעבר. פניתי לרופא נוסף שאמר שזה נפיחות מדלקת ושיש לי פטרייה קשה, נתן לי טיפול משולב ל9 ימים( משחה פנימית אנטיביוטית וטיפול לפטרייה) שוב כלום לא עזר. הגולה רק גדלה יותר. רציתי לדעת מזה זה יכול להיות ומה עוד ניתן לעשות? איזה בדיקות עוד קיימות? אולטרסאונד פנימי עשו לי.

27/11/2019 | 16:26 | מאת: ד"ר בני פיינר

יולי שלום, כדאי להיוועץ ברופא גינקולוג בעל מומחיות בתחום מחלות הפות והנרתיק, קרוי גם 'העריה והלדן'. יתכן שיוכל לאבחן את מהות הבעייה יותר במדוייק ולהציע טיפול ספיציפי.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון