הריון תרומת זרע - שאלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/10/2019 | 19:45 | מאת: מיכל

היי, אני בת 35 , מעולם לא קיימתי יחסים , האם יש מניעה להריון מתרומת זרע עקב אי קריעת קרום הבתולין?

לקריאה נוספת והעמקה

היי מיכל, אין מניעה מהריון מסיבה זאת. מה שכן, תצטרכי לפני הזרעה לעבור פרוצדורה ניתוחית פשוטה לשם ביתוק (פתיחת) קרום הבתולין, זה נעשה בד"כ בהרדמה כללית. בהצלחה, דר' בילגורי

30/10/2019 | 23:37 | מאת: מיכל

גם אם עברתי אולטרסאונד וגינלי...?

בשביל לענות על השאלה שלך צריך לעשות בדיקה גינקולוגית. ייתכן שלא תצטרכי ביתוק.

04/11/2019 | 22:37 | מאת: מייצי

חמודה אם עברת אולטראסונד וגינלי אז סביר להניח שנקרע מאוננות... אגב הקרום לא משהו עבה וסגור ועם חדירה החור רק מתרחב וגדל לדפנות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון