האם נכון להיות בהריון מבן זוג ששותה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/10/2019 | 11:59 | מאת: ל שגיב

לפני כמעט שנה היתה לי הפלה בשליש הראשון לאחר שלא דיווחתי למעסיקה שלי ועבדתי בדחיפת עגלות בליקוט סחורה והיה לי קשה מאוד ואפילו שתיתי קפה . למדתי מזה המון מה לא לעשות. הבן זוג שלי כניראה הפסיק לשתות אז אבל לא בטוח. עכשיו אנחנו רוצים עוד פעם להכנס להריון ואני לא עובדת במה שעבדתי אז וגם בקושי שותה קפה. ואני תופסת אותו שותה שוב והרבה. אתמול עם חבר שלו הם כמעט חיסלו בקבוק וודקה והוא נרדם והיום הוא קם וקנה בקבוק ויסקי קטן ואחר כך נרדם. אני מאוד חוששת שזה יכול לגרום לפגמים בעובר. עוד כשבוע אני מתחילה לבייץ. אני מתלבטת אם נכון להביא עם בן הזוג שלי ילדים או לפחות הריון.

26/10/2019 | 14:39 | מאת: ד"ר בני פיינר

זו בראש ובראשונה החלטה ערכית ותרבותית, האם את מעוניינת לגדל ילדים עם בן זוג שצורך אלכוהול בכמויות שאת מתארת. העניין הרפואי פחות מהותי בעיני.

27/10/2019 | 20:16 | מאת: ל שגיב

אני שואלת רק על העניין הרפואי. ודרך אגב יש לו ילדים הוא גרוש והוא אבא מדהים. ולפעמים הוא שותה פחות. העניין הערכי והתרבותי זה לא מה ששאלתי. אני שואלת בקשר לעניין הרפואי. תודה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון