חיסון לוירוס פפילומה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/09/2019 | 02:15 | מאת: מירי

שלום, האם 2 חיסונים ראשונים מספיקים כדי להגן מפני וירוס הפפילומה, ולכמה זמן? עד כמה ניתן לאחר עם החיסון השלישי מבלי שיפגע החיסון, היות וסביר להניח שהחיסון השלישי יבוצע רק אחרי כשנה בשל טיול לחו"ל. בתודה

27/09/2019 | 09:20 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום מירי, למתחסנות\ים עד גיל 15 די ב2 מנות. מעל גיל 15 נדרשו 3 מנות אם אין באפשרותך ליטור ל את המנה השלישית 6 חודשים לאחר הראשונה, תוכלי בהחלט ליטול אותה לאחר שנה והיעילות של החיסון תהיה טובה בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון