גלולות מילאן תאריך התחלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/09/2019 | 09:58 | מאת: נירית

היי קיבלתי מחזור ביום ראשון (היה טיפה הכתמה על הנייר) ורק בערב התחיל ממש. אני רציתי לקחת את הגלולה בפעם הראשונה בשעה 16:00, ובגלל שלא הייתי בטוחה שכבר התחיל מחזור מלא לא לקחתי. לקחתי את הגלולה הראשונה ביום למחרת. האם אני מוגנת מהחבילה הראשונה? אם לא אז ממתי כן? תודה.

16/09/2019 | 16:09 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום נירית - כן, זה בסדר גמור להתכיל גלולות מתי שרוצים (ובזמן המחזור בכלל אידיאלי). את מוגנת מבחינת הריון כבר במחזור הזה אבל למען הסר ספק את יכולה לחכות 7 ימים מאז שהתחלת את הגלולות ואז את עוד יותר בטוח מוגנת. בברכה, ד״ר קרן בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון