שימוש הגלולות קלייר התקן ללא הורמונים כדי להמנע מממחודש מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/08/2019 | 06:45 | מאת: San

שלום רב ברצוני להמנע ממחזור בחודש אוקטובר מכיוון שאנחנו בטיול. יש לי התקן ללא הורמונים והבנתי שאפשר לקחת את גלולת קלייר. השאלה1. האם לוקחים 2 חפיסות ברצף מהמחזור של ספטמבר? 2. האם יש צורך לקחת 3 חפיסות ברצף מהמחזור של אוגוסט? והאם זה בסדר בכלל לקחת ברצף ? אשמח לתשובתך בהקדם ממש לחוץ כי המחזור ממש מתחיל כנראה היום? תודה רבה

18/08/2019 | 20:39 | מאת: ד"ר נילי רז

ניתן לחבר חפיסות קלייר אן תקחי ברצפיות גלולות 8-24.תוכלי להתחיל בספטמבר. זה בסדר לקחת ברצף. בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון