איחור מחזור והכתמות חומו

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/08/2019 | 16:37 | מאת: אנונימית

היי, ווסת אחרון היה ב7.7 עדיין לא קיבלתי מחזור. אתמול בבוקר עשיתי בדיקת הריון יצאה שלילית. במהלך כל היום (אתמול) חשתי בדקירות קטנות בבטן תחתונה צד ימין.. במשך כמה שעות לסירוגין (הופיע לכמה שניות ונעלם, ולאחר שעה/ שעתיים שוב) היום בבוקר החלו להיות הכתמות חומות בתחתונית, וכאשר ניגבתי היה צבע ורדרד החלפתי לפד מכיוון שחשבתי שזה תחילתו של מחזור אך הפד נשאר נקי וגם בניגוב כבר לא היה כלום עד עכשיו בערב שהיתה הפרשה חומה ממש קטנה. מזה אומר?

18/08/2019 | 20:54 | מאת: ד"ר נילי רז

לעיתים יש כתמים כמה ימים טרם הוסת. אם טרם קבלת חזרי על בדיקת הריון.בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון