אלכוהול נוזלי לידיים 70 אחוז מהבית מרקחת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/07/2019 | 03:21 | מאת: מתוקה

היי יש לי שאלה אלכוהול 70 אחוז הנוזלי כמו מים אני קונה מהבית מרקחת אז לפעמים אני מחטאה את הידיים עם זה מחכה כמובן שזה יתייבש ואז נוגעת באיבר המין שלי לגירוד או להחלפת טמפון וגם לפני שבן זוגי דוחף לי אצבעות הוא שוטף עם סבון ולאחר מכן אני מחטאה לו את הידיים עם האלכוהול השאלה שלי היא האם זה בסדר ולא מזיק או גורם למשהו לגעת באיבר מיני או שדוחף לי אצבעות ולאחר מכן מחטאה את הידיים עם אלכוהול?

24/07/2019 | 09:09 | מאת: ד"ר בני פיינר

שלום לך, הנרתיק אינו איבר סטרילי ואין צורך לחטאו עם אלכוהול או לחטא את היד. מספקי רחצה במים וסבון.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון