בעיה חוזרת פעם שלישית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/07/2019 | 07:51 | מאת: עלמה

שלום רב לפני כ3 שבועות היו לי שלשולים ולחץ בשלפוחית וכאב בנרתיק פניתי לרופאת נשים שאיבחנה דלקת בנרתיק ונתנה לי נרות. לאחר מספר ימים הכל עבר לפני כשבוע שוב אותו דבר שלשולים ולחץ בשתן (יש לציין שנערכו בדיקות שתן בשני המקרים ויצאו נקיות) הלכתי שוב לגניקולוגית אמרה שאין דלקת ושהרחם נקי ושלחה גם לבדיקות צואה שיצאו תקינות האפיזודה חלפה אך נותר לחץ בנרתיק החל מאתמול בערב שוב- לחץ בנרתיק ותחושת שרפה שלשולים.... אשמח לחוות דעת האם יש מקום לרכוש נרות ללא מרשם? האם לשוב לבדיקה גניקולוגית? אילו בדיקות כדאי לבקש? תודה

24/07/2019 | 09:03 | מאת: ד"ר בני פיינר

עלמה שלום, לחץ בנרתיק הוא תסמין מאד לא ספיציפי. ממליץ להמתין מס' ימים ובמקרה שלא משתפר לפנות לבדיקה חוזרת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון