הפסקת גלולות , תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

11/07/2019 | 07:15 | מאת: דנה

היי, לפני שלושה שבועות הפסקתי עם הגלולות. מאז ההפסקה אני סובלת מכאבי בטן תחתונה בצד ימין, מרגישה כל תהליך בבטן התחתונה. כמו כן התופעה הזו גורמת לי להגבלה בהליכה ולכאבי גב. אני חוששת שלא מדובר בתופעות של הפסקת הגלולות..אולי זה משהו אחר? הגיוני שהתופעות האלה יקרינו לי לרגליים ולגב. תודה מראש

11/07/2019 | 21:46 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום,יש הרבה סיבות לכאב בטן וגב. ספר שלם של סיבות:). מבחינה גינקולוגית סיבה אפשרית היא התפתחות ציסטה (גלולות מונעות את זה, הפסקתן מאפשרת את זה). סיבות נוספות יתכנו במערכות לא גינקולוגיות. לכן אני ממליצה לך לפנות לרופא/ת נשים , אורטופד וולרופא/ת משפחה שינחה אותך אם צריך גם בירור כירורגי/אורולוגי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון