פוסטינור - דימום או הקדמה של מחזור בשבוע??

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/07/2019 | 19:03 | מאת: דניאלה

שלום רב שבוע שעבר יום רביעי לקחתי פוסטינור. השבוע יום שני בבוקר (חמישה ימים אחרי הפוסטינור) התחילו לי דימומים כבדים וכאבי בטן תחתונה שעדיין לא פסקו ומרגישים בדיוק כמו מחזור. השאלה שלי היא האם הדימומים הם מחזור שהקדים או שזה דימומים בנוסף לקבלת המחזור? (ראיתי שגם הקדמת מחזור וגם דימומים הם חלק מתופעות הלוואי . השאלה במה מדובר? כי הדימומים חזקים ולא קלים ומרגישים בדיוק כמו מחזור)

10/07/2019 | 21:03 | מאת: ד"ר נילי רז

לא ניתן לדעת בוודאות מהי סיבת הדמם לאחר פוסטינור. אם הדמם רב יש לפנות לבדיקה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון