איחור במחזור ללא הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/07/2019 | 10:17 | מאת: מור

שלום הפסקתי לקחת גלולות לפני 72 ימים, 4 ימים לאחר מכן קיבלתי מחזור (לפני 68 ימים) ומאז לא קיבלתי. ביצעתי שתי בדיקות דם-נשלל הריון. לפני הגלולות המחזור שלי היה סדיר, ללא איחורים או דילוג מחזור. במהלך כל התקופה יש לי כל יום הפרשות שקופות רבות, היוצרות תחושה של קבלת מחזור. בדיקה גניקולוגית שביצעתי לפני שבועיים הייתה תקינה, למעט שתי ציסטות קטנות שנראו בשחלה. האם איחור גדול כל כך יכול להיגרם עקב הפסקת גלולות או שמדובר במשהו אחר?

07/07/2019 | 21:40 | מאת: ד"ר נילי רז

קיימת תופעה בשם post pill amenorrhea של איחור כפי שתארת. סיבות אחרות צרכות גם להשקל על ידי הרופא/ה שלך (לפי בדיקות הורמונליות וסונר). בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון