מחזור באמצע גלולות פעמיים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/07/2019 | 20:12 | מאת: עדן

היי בת 22 בריאה בדרכ לוקחת מינס כבר 5 שנים רצוף בחודשים האחרונים לא קיבלתי מחזור בזמן הגלולות הלבנות הייתה מעט הרגשה של מחזור ליום וומיים אבל לא הייתה הכתמה בכלל הלכתי לרופאת נשים אמרה שזה תקין עם גלולות מינס חודש שעבר קיבלתי מחזור רגיל אחרי שבועיים עם הגלולות קיבלתי שוב מחזור (מחזור לכל דבר מעבר לדימומים) ועכשיו אחרי שבוע שוב קיבלתמ מחזור ויש לי עוד 4 ימים לסיום החפיסה. האם תקין????

04/07/2019 | 10:03 | מאת: ד"ר בני פיינר

ב-2-3 המחזורים הראשונים תחת כל גלולה, ובפרט גלולות במינון נמוך כמו מינס בהחלט יתכן דימום לא סדיר, במרבית המקרים מסתדר בהמשך. במידה שלא, כדאי להיוועץ ברופא/ת הנשים ולשקול להחליף לגלולה אחרת.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון