שאלה בקשר להתקן ג'נס..........

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/06/2019 | 15:34 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 51 , לאחר 3 לידות, צריכה להוציא את התקן המירנה מאחר ועברו 5 שנים, ורוצה להמשיך עם התקן הג'נס במקום לקחת פרוגסטרון סיסטמי (לוקחת כרגע אסטרוגן במדבקות) על פי הבנתי ההתקנה שלו פחות מכאיבה מהמירנה, אך רופאת הנשים שלי טוענת כי מאחר וילדתי, התקן הג'נס יכול ליפול, והוא מתאים לנשים שלא ילדו. מאחר ששתי הכנסות המירנה שעברתי לוו בכאב רב, מעדיפה לנסות את הג'נס אשמח לחוות דעתך תודה רבה אפרת

23/06/2019 | 21:04 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך אין מניעה להשתמש בגינס יש לזכור ששיעור הפליטת עצמוני של ההתקן יותר גבוה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון