הפלה בעזרת כדורי ציטוטק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/06/2019 | 21:15 | מאת: אמא

שלום לאחר שגילו שק הריון ריק בתחילתט של שבוע 8 נטלתי 4 כדורי ציטוטק. כבר יותר מ24 שעות והדימום הוא כמו של סוף מחזור (למעט דימום רציני יותר למשך שעה אולי ביום ההפלה). שרידי דם פה ושם וללא כאבים כלל שהכינו אותי אליהם ואמרו שזו מנת חלקם של הכדורים. מצד אחד אין עובר ואולי הכל קל יותר ומצד שני חוששת שהכדורים לא הואילו... האם עלי לחזור למיון? נדמה לי שאמרו שאם לא מדממים יש צורך לחזור אבל אני כבר לא זוכרת

17/06/2019 | 21:54 | מאת: ד"ר נילי רז

יש לשוב לאחר 72 שעות לצורך אולטרסאונד והחלטה אם סיימת או שמא נדרש טיפול נוסף בציטוטק. תקראי במכתב השחרור אם הפגישה השניה במיון עם הפניה או במרפאות נשים עם טופס 17?

17/06/2019 | 22:39 | מאת: אמא

הפגישה השניה היא במיון ללא הפניה נוספת אלא כהמשך לתהליך..שאלתי האם יתכן שהכל יצא בזמן הקצר ובדיון בדי מועט? שק בערך 22 ממ כמו כן ללא עובר.

22/06/2019 | 07:17 | מאת: ד"ר נילי רז

פחות סביר. בכל מקרה יש לשוב להמשך המעקב ולוודא באולטרסאונד. בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון