תוצאות עדכניות מהיום של cmv

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/04/2019 | 20:07 | מאת: מאיה

להלן תשובות הcmv שלי שקיבלתי היום: 118.2 IGG IGM positive IGG avidity 59.8% בדיוק הפסקתי לקחת גלולות כי תכננו להיכנס להיריון.... מה הסיכון בכניסה להיריון עם הממצאים הנ"ל?

18/04/2019 | 18:45 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום מאיה, לא מומלץ להרות בנתונים הקיימים עד לבדיקת מומחה למחלות זיהומיות או רופא נשים. אם יש מחלה פעילה בהריון יש אחוז מסויים של סיכון למעבר לעובר ופגיעה נוירולוגית/שמיעה וכו'.

18/04/2019 | 20:15 | מאת: מאיה

תודה רבה על התגובה המהירה. להבנתי הוירוס יכול להיות חיובי לאורך הרבה זמן ...מה עושים במקרה כזה? אני חוששת שגם אם אחכה חצי שנה כפי שמקובל, זה עדיין יהיה חיובי - ומה אז?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון