בלוטות נפוחות במפשעה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/04/2019 | 01:28 | מאת: רימא

שלום, לפני שנים היה לי בלוטות בצוואר , רופא אבחן אותי עם בלוטות שומן כבר כמה חודשים אני רואה אותן סימנים של בלוטות באיזור במפשעה אבל הכל מחוץ לאיברי המין- יותר באיזטר קו התחתון, בין המפשעה לירך וכמה ימים אני מרגישה שיש 2 בלוטות וגדולות יחסית וזה מפריע, מה אתה ממליץ לי לעשות? אני מפחדת שזה גוש סרטני

08/04/2019 | 17:55 | מאת: ד"ר בני פיינר

נשמע שהטוב ביותר הוא להיבדק ע"י רופא המשפחה שיתרשם ויפנה אותך לרופא מומחה מהתחום המתאים ביותר (כירורגיה, גינקולוגיה וכו') בהתאם לממצאי הבדיקה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון