נובה רינג ומחזור מתמשך

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/03/2019 | 11:54 | מאת: ענת

יום ראשון קיבלתי מחזור והתחלתי שימוש לראשונה בנובה רינג אחרי יומיים התחלתי להרגיש לא טוב(היה לי וירוס) אז הוצאתי את הטבעת כי חשבתי שזה ממנה. היום היום ה6 ועדיין יש לי דימומים משהו שלא קורה בחיים כי המחזור שלי נמשך 5 ימים גג. השאלה כמה זמן המחזור ימשיך עכשיו? האם הגוף השתגע בגלל הבלאגן שעשיתי?

29/03/2019 | 15:40 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום ענת, יתכנו שיבושים במחזור, הכתמות ודימומים בחודש הקרוב. בהצלחה!

29/03/2019 | 16:08 | מאת: אבל הוצאתי אותה

אבל הוצאתי את הטבעת לגמרי-הייתי איתה בידיוק יומיים.

29/03/2019 | 18:03 | מאת: ד"ר נילי רז

ביומיים שקיבלת את ההורמונים לתוך הגוף היתה השפעה הורמונלית ולאחר יומיים היא פסקה. וזה מספיק לשינוי. ובכל מקרה בצעי בדיקת הריון ליתר בטחון.אם את חוששת או זה לא חולף תפני לבדיקה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון