איחור במחזור שתמיד מגיע בזמן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/03/2019 | 10:20 | מאת: חדשה באתר

שלום , יש לי איחור במחזור כבר 14 יום המחזור שלי מדויק ומגיע כל חודש , אני ובעלי מנסים להכנס להריון , אחרי שהייתי אצל רופא הנשים שלח אותי לעשות בדיקת דם אתמול , אכן ביצעתי את הבדיקה והיום קיבלתי תשובה שלילית , המחזור עדיין לא מגיע ואני לא יודעת מה זה אומר? האם יש סיכוי קטן שאני בהריון? והאם כדי לעשות שוב בדיקת דם ומתי? חייבת עזרה , כבר מיואשת

18/03/2019 | 14:55 | מאת: ד"ר בני פיינר

אם בדיקת בטא בדם שלילית לאחר שכבר היה איחור בווסת קרוב לוודאי שאינך בהריון. יכול לעיתים לקרות איחור או דילוג על ווסת מסיבות שונות. ברב המקרים הווסת יבוא בהמשך.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון