סידור המחזורע"י גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/03/2019 | 07:44 | מאת: רעות

שלום רב, נראה לי שעשיתי טעות. אני לוקחת גלולות באופן קבוע ורציתי לסדר את המחזור לפני טיול. הפסקתי את החבילה שבוע לפני הזמן.. (נמצאת כרגע בשבוע הפסקה). 1.האם אני אמורה לקבל בשבוע הזה כרגיל מחזור? 2. האם אני צריכה להתחיל את הגלולה בחפיסה החדשה באותו יום שהפסקתי? (7 ימי הפסקה). 3. האם ההגנה נפגעה לחודש הקרוב?

06/03/2019 | 10:29 | מאת: ד"ר נילי רז

1. כן 2. כן 3. אחרי שתתחילי מחדש, יש שבועיים בהם עליך להשתמש בגיבוי של קונדומים. לךאחר מכן את מוגנת. טיול נעים

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון