מחזור חודשי סדיר בזמן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/02/2019 | 20:54 | מאת: לין

היי המחזור החודשי שלי מגיע חודשי סדיר ובזמן תמיד .. החודש הזה הוא הפחיד אותי מאוד כי הוא הגיע יום באיחור וכשהוא הגיע הזרימה שלו היתה מועטה מאוד ודליל וחלש שנמשך בקושי יומיים וחצי.. קצת מפחיד אותי כי אני לפני לידות בכללי .. אני לא בהריון, מה יכולות להיות הסיבות שהחודש הוא הגיע לא תקין? חייבת לציין שגם כאבי מחזור אין לי באופן כללי שזה גם מלחיץ כי לרוב הבנות יש..

28/02/2019 | 13:42 | מאת: ד"ר בני פיינר

איחור של יום אחד בווסת ופרופיל דימום מעט שונה מהרגיל אינם בהכרח מעידים על בעייה כלשהי. מומלץ המשך מעקב ובמידה שיימשך שיבוש גם בחודשים הבאים לפנות לרופא הנשים המטפל לצורך בדיקה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון