אי קבלת מחזור עם סיום גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/02/2019 | 19:51 | מאת: דנה

בת 34 וחצי, ילדתי ילד ראשון לפני שנה ו3 חודשים בקיסרי חירום. נטלתי גלולות סרזט (דיאמיליה) במשך השנה האחרונה, והפסקתי אותן.לפני כחודש, עד כה לא קיבלתי מחזור. יש לציין כי במשך כל חיי בתקןפות שהייתי ללא גלטלות, וגם לפני ההיריון, המחזורים שלי היו סדירים ומדויקים כמעט כמו שעון… בעבר כשהפסקתי גלולות קיבלתי מחזור תוך ימים ספורים… אני קצת מודאגת, מעוניינת בהיריון נוסף, אני לא בהריון כרגע עשיתי בדיקה. מה יכולה להיות הסיבה? בזמן הגלולות, למעט דימומים קלים בהסתגלות, הייתי ללא דימום כלל רוב הזמן…

19/02/2019 | 20:16 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לפעמים לאחר נטילת סרזט לא תמיד מקבלים מחזור מייד במידה ולא תקבלי מחזור בעוד חודש מומלץ לפנות לרופא

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון