איחור במחזור בדיקת הריון שלילית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/02/2019 | 20:43 | מאת: שי

שלום, לפני שלושה חודשים הפסקתי לקחת גלולות לאחר 6 שנים רצופות. מאז אני ובן זוגי השתמשנו במדחום לימים בטוחים ובקונדומים. חשוב לציין שהשתמשנו בקונדום בכל קיום יחסי מין ולא שכבנו בימים לא בטוחים. המחזור הגיע בזמן בחודשיים הקודמים והחודש הוא מאחר. עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית. האם ייתכן הריון בכל מקרה?

10/02/2019 | 23:28 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום שי, לעיתים יש איחורים במחזור גם בלי הריון. נשמע כי אתם נזהרים היטב. בכל מקרה וליתר בטחון מציעה שתבצעי בדיקת דם להורמון ההריון כי זה מאוד מדוייק ועולה מוקדם

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון