דימום נוסף לאחר סיום מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/02/2019 | 23:19 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 28, הפסקתי שימוש בנוברינג לפני שלושה חודשים במטרה להיכנס להריון. החודש קיבלתי מחזור של 9 ימים. לאחר מכן אני ובן זוגי קיימנו יחסים. היום, 4 ימים לאחר תום הוסת חשתי כאבי מחזור חזקים ויש דימום מאסיבי יחסית..יותר מהמחזור עצמו. מה זה אומר? האם שוב קיבלתי? האם זה קשור להריון שנקלט ולא שרד? אשמח לדעתכם, תודה רבה !

10/02/2019 | 13:40 | מאת: דר רז

יש לבצע בדיקת הריון. האפשרויות כוללות את כל מה שציינת/וסת/הריון (תקין ודמם השרשה או הפלה או לא ברחם) ואפשרויות נוספות. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון