התקן ג׳נס תוך רחמי- בת 22

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/02/2019 | 02:01 | מאת: חני

הי, יש לי התקן ג׳נס כבר 4 שנים(החלפתי אחרי 3)ואני לא מקבלת מחזור למעלה משנתיים. אני יודעת שזה לגיטימי וחלק מלולאות הלוואי, אבל האם יש צורך בבדיקה? אני רוצה להיות בטוחה שהגוף שלי במצב בריא ושלא קורה שום דבר מסוכן. בנוסף לאחרונה הפנים מלאות בפצעים שומניים שלא עוברים, ואני חוששת שזה קשור לאי קבלת מחזור, האם יש דרך לטפל בזה?

07/02/2019 | 14:58 | מאת: ד"ר בני פיינר

אי קבלת ווסת בנוכחות התקן מפריש פרוגסטרון (מירנה / ג'נס) הינה תופעה תקינה. ללא קשר מומלץ לכל אשה לעבור בדיקה גינקולוגית פעם בשנה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון