פלוקנוזול ופטריה ששנים כל הזמן חוזרת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/02/2019 | 20:14 | מאת: מיכל

שלום, יש לי פטריה וגינלית שחוזרת כבר 8 שנים, למרות כל המשחות והפרוביוטיקה ונאמר לי שאקבל עכשיו פלוקנוזול פעם בשבוע לחצי שנה כשאחזור לרופאת הנשים ממש בקרוב. במקרה יצא שעקב משאפי אסתמה יש לי פטריה בלשון ובגרון כבר חודשיים וחצי שלא עוברת עם כל המשחות והתרחיצים. הבנתי שלפטריה בנרתיק נותנים פלוקנוזול פעם בשבוע לחצי שנה, ולפטריה בגרון פלוקנוזול או ספורנוקס לשבועיים או חודש. האם ניתן לקחת את הטיפול לגרון לחודש ואז לעבור לטיפול של פעם בשבוע לחצי שנה? תודה מראש

06/02/2019 | 14:49 | מאת: ד"ר בני פיינר

אין מניעה מומלץ גם להיוועץ ברופא פנימאי / אימונולוג בנוגע להופעת פטרת באתרים שונים בגוף במקביל

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון