כאבים בטן תחתונה לאורך זמן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/02/2019 | 17:48 | מאת: אביבית

שלום בת 34, אובחנתי עם cmv לפני כחודשיים וחצי.מאז סובלת מחולשה כאבי שרירים וכו. כל התקופה הזו סובלת מהתקפים של כאבים בבטן התחתונה, לפעמים אחרי יציאה, ולפעמים סתם ככה. הייתי בבדיקה גניקולוגית שהייתה תקינה. היום היה לי כאב כזה בבוקר, לאחר מכן הייתה לי הפרשה מימית לחלוטין וכמות גדולה(הרגיש כמו ירידת מים קטנה) שאף פעם לא הייתה לי כזו,ולאחר מכן התחיל מחזור. האם זה תקין? האם כדאי להבדק שוב? תודה

06/02/2019 | 14:46 | מאת: ד"ר בני פיינר

במידה שתימשך הפרשה מימית כפי שאת מתארת כדאי לשוב ולהיבדק במטרה לברר מה טיבה ומקורה של ההפרשה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון