אשמח להסבר לגבי שתי בדיקות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/02/2019 | 00:43 | מאת: רחלי

אשמח להסבר איך עושים זרימות מראה ציסטה ו- CA125 ? אם אפשר כמה שיותר מפורט כדי שאבין מה הולך להיות (איך עושים את הבדיקה? האם יש מחטים? עירום? קרינה? כואב?) אפשר לצרף קישור כי לא מצאתי מידע על זה בכלל ברשת... תודה רבה!! תודה

04/02/2019 | 17:13 | מאת: ד"ר בני פיינר

CA125 - בדיקת דם פשוטה ורגילה מראה ציסטה וזרימות - זו בדיקת אולטרהסאונד גינקולוגי המבוצעת דרך הנרתיק בד"כ ולכן מצריכה לפשוט את הבגדים (מכנסיים ותחתונים) בדיוק כמו בבדיקה גינקולוגית. לא אמור להיות כאב משמעותי.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון