דימום חריג מהנרתיק - שאלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/01/2019 | 23:23 | מאת: אנונימית

היי, קיבלתי מחזור ב14 לחודש, לפני כשבועיים וחצי והוא היה סטנדרטי כמדי חודש, שלושה ימים דימום ואחר כך נחל ונחלש עד שנעלם לאחר כשבוע. כ4-5 ימים לאחר מכן, הופיע דימום שנראה בניגוב כדימום משמעותי אך לא הכתים לי את התחתון, פשוט שניגבתי פצאום ראיתי בנייר הרבה דם וזה הבהיל אותי. יש לציין שאכן בדקתי שזה מהנרתיק ולא ממקור אחר. לאחר מכן היו הפרשות חומות וזה פסק, עד שכ4 ימים אחר כך, אתמול, היה עוד הפרשה דמית שכזו שכבר החתימה לי לגמרי את התחתון. היום שוב יש הפרשות חומות ואני עם תחבושת ורואה שעדיין זה קיים הפרשות חומות. עשיתי חיפוש בגוגל שכמובן שלא עושים... אבל הגעתי לתוצאות מאוד מאוד מפחידות. האם יש ממה לחשוש? כמובן שאלך לבדוק, אך רציתי לדעת אם יש ממה לחשוש לאור מה שתיארתי? זה ממש מפחיד אותי. יש לציין שהמחזור שלי סדיר ושאין לי בעיות במחזור בדרך כלל כך שזה חריג בשבילי ומבהיל נדמה לי שיש גם קצת התכווצויות מורגשות בבטן התחתונה, אבל לא משמעותיות. אשמח לקבל תשובה מעבר לכך שאלך לבדוק זאת, כי אלך, אבל לבינתיים? זה אינדקציה למשהו?

30/01/2019 | 23:24 | מאת: אנונימית

בהמשך לשאלה שלי, אני בת 25 ללא הריונות או משהו חריג שאירע בתקופה האחרונה שיכול להעיד על כך.

01/02/2019 | 11:05 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לא ניתן לאבחן בעיה ללא בדיקה מומלץ להגיע לבדיקה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון