רירית רחם חשודה וביופסיה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/01/2019 | 13:44 | מאת: אסנת

שלום רב, באולטראסאונד גניקולוגי שעשיתי מצאו "ממצא אקוגני בחלל הרחם 5*3 ממ". הרופאה אמרה שהיא שולחת לביופסיה (פיפל) ושתשובה תתקבל תוך שישה שבועות. האם זה הגיוני? זה לא זמן רב מדי? אני מאוד מודאגת מהעניין... חברה בקופת חולים כללית אם זה משנה... בת 31. כמו כן, עובי רירית הרחם היה 5.8 מ"מ (האולטראסאונד בוצע יומיים לאחר סיום המחזור). האם זה תקין?

29/01/2019 | 20:59 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך עובי הרירית 5.8 ממ בגיל 31 אינו מחשיד אולי יש מאפינים אחרים 6 שב זה הזמן שנותנים תשובה עקב עומס בדיקות בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון