סיכון מוגבר להפלה בעקבות מי שפיר?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/01/2019 | 12:32 | מאת: שי

בת 35. ב7 שנים האחרונות עברתי 2 הריונות מוצלחים ו2 הפלות. אחת עובר שלא התפתח לכדי דופק, השנייה עובר עם דופק והפלה ספונטנית בשבוע 8. כיום בהריון נוסף עם עובר שמתפתח תקין עד כה בשבוע 9. הרופא אמר לי שהוא פחות ממליץ אוטומטית על בדיקת מי שפיר במקרה שלי שכן בשל ההפלות אני בעלת סיכון מוגבר מהרגיל להפלה בבדיקת מי השפיר. האם מסכימים? תודה מראש.

29/01/2019 | 20:56 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך אין קשר בין הפלות בטרימסטר 1 לבין סיכוי להפלה לאחר דיקור מי שפיר בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון