איחור של חודש במחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/01/2019 | 10:32 | מאת: מירב

שלום, פעם אחרונה שקיבלתי מחזור היה ב20/11 עד היום הווסת לא הגיעה שוב. מדובר באיחור של חודש בערך. כמובן שבדקתי בנוגע להריון אך שללתי גם באמצעות בדיקות ביתיות וגם בדיקת בטא ששללה. אני רוצה לציין כי לפני שלושה חודשים נישאתי ונאמר לי (ע״י רופאת נשים) שעל מנת לדחות את המחזור אקח 2 גלולות ברצף. מכיוון שעניין המשך החפיסה אינו עובד עבורי. מלבד בחילות לא היו תופעות נוספות, ולאחר מכן הייתי פעמיים במחזור, ורק במחזור השלישי לאחר החתונה המחזור החליט להתעכב.

15/01/2019 | 14:07 | מאת: ד"ר בני פיינר

איחור בווסת או דילוג על ווסת יכול לעיתים לקרות ובמרבית המקרים חוזר ספונטנית כעבור זמן מה. במידה שלא תקבלי גם החודש ובדיקת הריון שלילית מומלץ לפנות לבדיקת רופא הנשים שלך

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון