הפסקת מחזור תופעות לוואי וסרטן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/12/2018 | 17:32 | מאת: ענת

שלום, אני בת 47 והחודש לא קיבלתי מחזור )נשלל הריון) ורציתי לדעת אם זה סימן להפסקת מחזור ואם נכון כי עם הפסקת מחזור מתחילות מחלות למיניהן.... שומעת מכל מיני ״נשמות טובות״ על סרטן ועוד.. תודה

01/01/2019 | 14:37 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום ענת, חודש אחד ללא וסת, כשהריון נשלל, לא אומר בהכרח שאת בגיל המעבר. לעיתים זה חד פעמי ו נובע משינויי תזונה וכו, לעיתים זה התחלה של ץקופה שלפני גיל המעבר. סביר שיהיו עוד מחזורים. אם יש לך גלי חום למשל, זה מחזר את המחשבה שאץ מץקדמת לגיל המעבר בהדרגה. בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון