תחתוניות אורגני 100% כותנה מלאה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/12/2018 | 19:47 | מאת: מתוקה29

ועוד שאלה יש לי בנושא אותו שאלה ששאלתי הרופאת נשים אמרה לי להפסיק להשים תחתוניות אבל אני לא יכולה לא להשים כי יש לי הפרשות והתחתונים מתלכלכים לי אז מצאתי בחנות טבע תחתוניות אורגניות 100% כותנה מלאה ואמרו לי שהתחתוניות האלו במיוחד לאלו שסובלות מגירודים ופטריות חוזרות. האם כל סוגי התחתוניות מזיקות אפילו אלו שציינתי אורגני שעשוי מ 100% כותנה מלאה?

29/12/2018 | 09:16 | מאת: ד"ר בני פיינר

את מציגה בעייה מורכבת שחוזרת לעיתים קרובות וכמובן שלא ניתן במסגרת הפורום להחליף בדיקה רפואית. כדאי לשוב ולהיבדק. לעיתים יש ליטול משטח או דגימה מהרקמה במטרה לזהות מצבים אשר עלולים לגרום לתסמינים כפי שאת מתארת. תחתוניות מכותנה נטולות מרכיבים סינתטיים ולכן בד"כ אינן גורמות לגרוי עורי.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון