דימום מאסיבי 12 יום כבר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/10/2018 | 09:45 | מאת: ליאל

אהלן, אני בת 29 לא נטלתי גלולות אף פעם יש היסטוריה של 2 קוניזציות אני תחת מעקב קבוע ונכון לעכשיו אחרי קולפוסקופיה ( בערך לפני חודש) תקינה. הגעתי לגניקולוג שלי לפני שבוע בגלל דימום של שבוע בוודאות לא מחזור, סיימתי מחזור ב25.9 והדימום החל כ8 ימים לאחר מכן ועד היום. הדימום היה מלווה בכאבים באיזור הרחם, הרופא בדק לא ראה שום דבר חמור רשם לי אנטיביוטיקה וכדור נגד כאבים בהמלצה לגשת למיון אם הכאב לא עובר והדימום לא פוסק וזה מה שעשיתי. במיון נשים עשו לי את כל הבדיקות הנחוצות ולכאורה לפי הבדיקות אין בעיה גניקולוגית חריפה ללא סימני דלקת אגנית או תסביב זא שאין הסבר לדימום. הכאב פסק אבל הדימום החמיר, כרגע מרגיש כמו כאבי מחזור כי החזה נורא רגיש כמו בתקופה של וסת אבל לעולם לא היה לי דימום כזה מאסיבי במחזור ואין תחושה שזה עוד להיגמר. איך אפשר להסביר מצב כזה שהמחזור נגמר לפני שלושה שבועות דימום חדש החל לפני 12 יום ואין תחושה שיסתיים בקרוב כי רק מחמיר. מה עובר על הגטף שלי אשמח לתשובה

15/10/2018 | 22:13 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך קשה להגיע לאבחנה ללא בדיקה מומלץ להיות במעקב רופא המטפל

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון