ציטוטק לפני גרידה - האם יש צורך?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/09/2018 | 13:23 | מאת: בוני

שלום! בשבוע 9 בבדיקה מצא עובר ללא דופק בן 8.5 ע״י בדיקה של טכנאית. נשלחתי למיון ושם הרופא ראה אותו דבר ושלח לקבוע גרידה. המזכירות קבעו את זה בשניה האחרונה בלי להסתכל על הדפים וקיבלתי להגיע ברביעי ב12 לגרידה וב11 אמרו לי לקחת 4 כדורים של ציטטוק. 2 שאלות: 1. למה צריך לקחת ציטוטק אם עושים גרידה? 2. לא עושים אולטראסאונד נוסף לפני הגרידה עצמה? תודה

25/09/2018 | 09:24 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך בד,כ מקובל לתת ציטוטק לפני פעולה על מנת לרכך צוואר הרחם ולהקל על הפעולה לגבי ביצוע US את יכולה לבקש שיעשו עוד פעם בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון