אודם כמו כוויה בפות ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/12/2010 | 23:18 | מאת: אמא מוטרדת

ביתי בת ה-9 סובלת באופן כרוני מאודם קשה שמופיע לסרוגין לעיתים תכופות בצורת כוויה של ממש כוויה רחבה מאזור הפות שמתרחב לישבן. מזה שנתיים אנו כל הזמן עם משחת אגיסטן ביביי לילדים. ממה זה נובע? איזו בדיקה עלייה לעשות? והאם יש טיפול כל שהיא על מנת לעזור לילדה.(התשובות היחידות שאני מקבלת חוסר שתייה והגיינה האם זה משהו מעבר שכדאי לבדוק? בבקשה תחזירו לי תשובה. תודה מראש

31/12/2010 | 19:55 | מאת: ד"ר בני פיינר

שלום, ראשית כדאי לנסות ולברר אם משהו ספיציפי גורם לגרוי באזור הזה. לדוגמא יש ילדות הסובלות מבריחת שתן בזמן צחוק ומגע השתן עלול לגרות את העור. לעיתים תיתכן רגישות לאבקת כביסה מסויימת ואם מחליפים המצב משתפר. כדאי גם להתייעץ עם רופא עור. בתחום רפואת הנשים קיימות מרפאות למחלות צוואר הרחם והעריה ויתכן שכדאי לפנות לאחת מהן על מנת להתרשם ממראה העור. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון