קונדולימה...................

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

06/12/2016 | 17:27 | מאת: עמיר

יש לי קונדולימה באיבר המין והלכתי לשרוף את הנגעים עם חנקן אצל רופא עור. לאחר חודש עשיתי בדיקות ויצא אוריאפלאסמה חיובי.(טופלתי אנטיביוטיקה עקב צריבות וכו...) האם יש קשר בין הקונדולימה לאוריאפלאסמה? האם האוריאלפלאסמה תיעלם עכשיו לאחר אנטיביוטיקה? והאם הקונדולימה תמשיך לצוץ מדי פעם? תודה....

הטיפול בקונדילומה בחנקן נוזלי מעלים אותה קוסמטית. היא יכולה לחזור. אוריאפלסה אם אין צרעבה בשתן או הפרה נמאבר המין לא חייבים לטפל

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין