נטילת אנטיביוטיקה
דיון מתוך פורום ייעוץ תרופתי
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, רופא הביא לי טיפול אנטיביוטיקה בשם "צפוויט פורטה" בגלל שעברתי טיפול של מחט חשמלית ביבלת. המינון 4 כדורים של 500 ליום. רציתי לשאול האם כמות הכדורים ליום לא גבוהה כי קראתי שבבעיות עור לוקחים 2 כדורים ליום? ובעניין אופן הנטילה האם יש בעיה של הפרש שעות שצריך לקחת בין כדור לכדור? וכמה שעות בין לבין צריך לקחת במידה וזה קריטי. תודה.
שלום שי, לפי מאגרי המידע שברשותינו , במקרה שלך המינון הוא נורמלי ומאוד הגיוני. לגבי הפרש השעות, יש לקחת את התרופה כל 6 שעות בערך.
שלום שי, לפי מאגרי המידע שברשותינו , במקרה שלך המינון הוא נורמלי ומאוד הגיוני. לגבי הפרש השעות, יש לקחת את התרופה כל 6 שעות בערך.
התחלתי לקחת אותה אתמול ב12 בצהוריים..עכשיו איך זה אפשרי לקחת אותה בלילה נגיד ב12 ואז לקום בבוקר ולקחת ב6..יצא שקמתי ב8 היום ולקחתי ב8 אז זה נורא מבלבל וצריך לשתות את זה עכשיו ממש בלילה?