דחוף- סכרת ולח"ד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/07/2007 | 09:51 | מאת: ליר

שלום, אבי בן 55 חולה סכרת ומאובחן בעל יל"ד, מטופל ע"י Enaladex, Norvasc, Cardiloc. ולכולסטרול מטופל ב- Simovil לאחרונה חלו בו שינויים רבים. מאדם מהיר בכל המובנים הוא נהייה איטי !!! איטי בהבנה , איטי בקליטה, איטי בחשיבה ובכלל שינויים התנהגותיים שלא אופיייים לו- מבולבל יותר, שכחן יותר....לא שם לב לפרטים אני מאוד מודאגת וחוששת שאולי זה קשור לתרופות אותן הוא צורך ..אני רוצה להדגיש שהוא בן אדם שונה בקיצוניות ממה שתיארתי פה. האם יש קשר לכדורים? אם כן, למה זה קורה? והאם יש מה לעשות בנוגע לכך?

ליר שלום, ערכתי בדיקה במאגר המידע התרופתי (מיקרומידיקס) ולא מצויין קשר בין התרופות שאביך נוטל למצב שתיארת . בכל אופן אני מציע לך לפנות לרופא המטפל של אביך לקבל את הייעוץ ההולם. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי